top of page
SÈNIORS
Un projecte per​ transmetre el llegat i el saber dels i les protagonistes que van construir, als inicis, la pràctica i la teoria de l’Educació Social a Catalunya i per donar resposta als interrogants que es plantegen en l’exercici de la pràctica professional.

Impulsat pel Col·legi d'Educadors i Educadores Socials de Catalunya i dut a terme per col·legiades i col·legiats de més de 60 anys, alguns dels quals, encara són en actiu. 

LES RAONS DE SÈNIORS

La fi de la vida laboral d'un educador/a social obre un nou període de continuïtat amb la professió, un espai que permet la reflexió sobre allò viscut en la pràctica diària durant els anys d’exercici. Aquesta nova etapa és una oportunitat per transmetre els coneixements i les experiències adquirides en aquest quefer quotidià als companys i companyes encara en actiu. I en una professió tan jove com l’Educació Social, això és fa encara més necessari.​ SÈNIORS vol que el llegat i el saber dels protagonistes que van construir als inicis la pràctica (i la teoria) de l’Educació Social a Catalunya, es conservin i puguin traspassar-se als  júniors, companys i companyes més joves. ​Els i les membres que formen part del grup de SÈNIORS tenen una llarga i reconeguda experiència com a educadors i educadores socials i el seu recorregut professional els ha convertit, d’una banda, en història viva de l’Educació Social i, de l’altra, en especialistes amb una contrastada experiència en diversos camps de l’acció social.

SÈNIORS TREBALLA PER:

1] Establir una xarxa professional d’ajuda i suport a estudiants d’Educació Social, entitats i empreses i a les i els júniors –persones que comencen o treballen en l'àmbit de la intervenció social.

2] Promoure i desenvolupar activitats de trobada entre júniors i sèniors.

3] Generar espais de reflexió i diàleg​ entre el passat i el present de la professió.

4] Debatre sobre temes i problemàtiques actuals, aportar contingut i expertesa, traslladar-ho per escrit i projectar reflexió entre la professió i disciplina.

5] Obrir fronteres i crear llaços de cooperació entre el CEESC i  entitats educatives i professionals.

​Vols ser membre dels Sèniors? Envia'ns un correu a projectes@ceesc.cat o truca al CEESC!

  • Wix Twitter page
  • c-blogger
  • Wix Facebook page
CEESC​
Pioners i Pioneres de l'Educació Social
bottom of page